Sedințe foto Crăciun în Cluj, 2023

Crăciunul este, fără îndoială, cea mai specială perioadă a anului în mod special pentru copii, dar și pentru adulți. Este totodată momentul potrivit pentru a surprinde magia si emoția cu o sesiune foto de Crăciun.

Anul acesta am pregătit 3 decoruri pentru ședințele foto Crăciun, din dorința de a satisface mai multe gusturi stil clasic – elegant pentru familii și cupluri, stil de poveste gândit special pentru copii pentru a surprinde magia acestei sărbători și bineînțeles nelipsitele cadouri și moș Crăciun.

Ședințele foto de Crăciun sunt destinate copiilor de toate vârstele. Dacă crezi în magia Crăciunului, vrei să o trăiască și copilul tău și adori să vezi pe chipul lui emoția, cel puțin la fel ca mine, atunci aceste ședințe foto de Crăciun sunt pentru tine.

Fotografiile de Crăciun au multe întrebuințări, de la cadouri personale, la albume, până la tablouri aranjate frumos în casa ta și sunt fără îndoială o modalitate minunată de a-ți urmări copii crescând.

Îți promit că vom crea împreună aminitiri de neuitat, le vom imortaliza în fotografii, care peste ani și ani le vei privi cu drag și la fel copii tăi când vor deveni adulți și părinți mai târziu.

Deoarece ne dorim ca totul să se desfășoare în mod relaxant și plăcut în cadrul ședinței foto de Crăciun, am pregătit un ghid cu câteva recomandări utile, pe care te rog să îl citești înainte de a veni la ședința foto de Crăciun.

GHID ȘEDINȚĂ FOTO CRĂCIUN

  1. PACHET, REZERVARE, TARIFE

Rezervați din timp ședința foto pentru a vă asigura locul, sosiți la timp sau cu 10 minute înainte de ora fixată. 

Pachetele pentru Ședințele foto de Crăciun 2023 sunt următoarele:

Pachet 1.0

–  ședință foto 60 min
–  3 decoruri reale
–  40 de fotografii editate
–  livrarea materialelor în 72 ore
–  link de descărcare în cloud
–  garanția fotografiilor în cloud până în 15 Ianuarie 2024

Tarif: 400 lei

 

Pachet 2.0

–  ședință foto 60 min
–  3 decoruri reale
–  40 de fotografii editate
– 10 fotografii printate pe loc
–  livrarea materialelor în 72 ore
–  link de descărcare în cloud
–  garanția fotografiilor în cloud până în 15 Ianuarie 2024

Tarif: 450 lei

 

Pachet 3.0

–  ședință foto 30 min
–  3 decoruri reale
–  20 de fotografii editate
–  livrarea materialelor în 72 ore
–  link de descărcare în cloud
–  garanția fotografiilor în cloud până în 15 Ianuarie 2024

Tarif: 300 lei

Pentru garantarea locului se percepe un avans de 100 lei, care se achită în 24 h de la stabilirea datei prin telefon, whatsup, messenger, email printr-o factură de avans. Factura finală se achita în 72 de ore de la ședința foto, moment până la care o să primiți fotografiile editate.

Ședința foto de Crăciun se adresează exclusiv unei familii: mama, tata, copilul sau copiii. Daca doriți fotografii împreună cu alte familii vă rugăm să ne anunțați și vom încerca să programăm sesiunile una după cealaltă. Dacă doriți fotografii și cu alte persoane, tariful este de 50 lei/persoană.

  1. COPII, BEBELUȘI

Vă rugăm să luați în considerare ora de somn și masă a copiilor, copilași odihniți și hrăniți = copilași cooperanți = ședință foto reușită.

  1. ANIMALE DE COMPANIE

Iubim animalele de companie și înțelegem că ele fac parte din familie, prin urmare animalele de talie mică și mijlocie sunt binevenite și la ședința foto de Crăciun. Din motive de spațiu suntem nevoiți să limităm numărul acestora la maxim 2 animale / ședință foto. Bineînțeles că animalele de companie trebuie supravegheate de voi tot timpul, decorurile au fost create pentru mai mult de 40 de ședințe foto de Crăciun și nu ne dorim accidente, ci vrem cât mai multe familii să se bucure de ele și să le oferim amintiri memorabile. Nu uitați eventual să aduceți recompense pentru ele.

  1. RECOMANDĂRI DE ȚINUTE

Recomandarea noastră este să vă pregătiți maxim două ținute adecvate Crăciunului. Nuanțele care se potrivesc perfect cu tematica Crăciunului sunt: alb, crem, roșu și verde, alegeți în funcție de preferințele și gusturile dumneavoastră. De asemenea puteți folosi accesorii tematice potrivite: căciuli, fulare, mănuși, plușurile/jucăriile preferate ale copiilor voștri.

Studioul nostru nu deține haine pentru ședințele foto, eventualele accesorii care le deținem vor fi igienizate înaintea fiecărei ședințe foto pentru a putea fi folosite în deplină siguranță.

  1. REPROGRAMARE, AVANS

În cazul în care doriți să reprogramați ședința foto, vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin 3 zile înainte de data programată pentru a putem stabili o nouă dată care să corespundă ambelor părți

În situația în care se produce o anulare sau neprezentare la ședința foto, dorim să vă informăm că avansul plătit (100 lei ) nu este returnabil și nu poate fi cumulat cu alte avansuri pentru ședințe foto viitoare. 

Video studio foto Ședințe foto de Crăciun în Cluj

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *