Organizare nunți și botezuri după 15 iunie

După data de 15 iunie, conform anunțului președintelui României, Klaus Iohannis, evenimentele se pot relua într-un număr mic de persoane. Astfel, nunțile și botezurile se vor putea organiza cu un număr de 20 de persoane în interior și 50 în exterior.

Președintele a declarat: „Considerăm că este posibil să continuăm cu câteva noi măsuri de relaxare, adică unele restricții nu vor mai fi în vigoare din 15 iunie. Vor fi posibile evenimente private cu 20 de persoane în interior, 50 în exterior”

În aceste condiții, un cuplu care dorește să se căsătorească este nevoit să invite maxim 20 de persoane dacă închiriază o sală de evenimente. Un calcul simplu ne arată că nunta în interior este foarte greu de organizat în această perioadă:

2 miri
4 nași
4 părinți
4 cupluri (frati sau surori)
1 fotograf
1 videograf
–––––––
20 persoane

Asta în cazul in DJ-ul este oferit de sală și le place și mirior, astfel se trece peste limita admisă. În acest condiții sălile de nunți vor rămâne închise în continuare, în proporție de 95%. Știm foarte bine că sălile de nunți au nevoie de un număr ridicat de participanți pentru a putea supraviețui.

Pentru mirii care nu doresc un număr ridicat de peroase la evenimentul lor pot alege să își organizeze evenimentul în aer liber. Un număr de 50 de persoane la eveniment este mai convenabil, asta in cazul în care își găsesc locații în aer liber care să le placă.

În oricare dintre cazuri, invitații trebuie să respecte mai multe măsuri de siguranță, pentru a preveni răspândirea virusului.

Pentru reluarea nunților cu un număr de peste 100 de persoane în interior, din pacăte, cred că va fi nevoie cel mai probabil nevoie să așteptăm până anul viitor.

Tarifule mele pentru nunți încep de la 200 euro. Te invit să vizualizezi toate pachete pentru fotografie la nunți disponibile, dar și cele pentru fotografie la botez.

2 thoughts on “Organizare nunți și botezuri după 15 iunie

 1. Astea sunt preturi de pandemie … ca altfel o sa strige consiliul concurentei pe tine … cand ti-o sari sindicatul in cap cu 200 € o nunta

  1. Salut. In primul rand daca vrei sa purtam o discutie, trebuie sa stiu cu cinve vorbesc. Numele, nu mai mult. E normal sa avem opinii diferite despre anumite subiecte.
   1. Preturile le stabilesc cum cred eu de cuviință, în functie de tarifele de pe piata si de situatiile existente. E normal ca pe timp de pandemie sa scad putin preturile, mai ales ca ofer servicii.
   2. Nu stiu despre ce sindacat vorbesti.
   3. Nici macar nu ai fost curios sa vei care este oferta pentru cei 200 de euro.

   Îți doresc toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *