Despre mine

Eu sunt Adrian, fotograf de nuntă și botez din Cluj-Napoca. Îți urez bun venit pe site-ul meu!

Am 36 de ani și fotografia este pasiunea mea pe care am privilegiul să o practic de câțiva ani. 

Iubesc fotografia pentru că am găsit în ea modul de a mă exprima cel mai ușor, pentru puterea, pe care mi-o oferă: aceea de a opri timpul în loc, de a surprinde și imortaliza  emoții, sentimente,  de a păstra vii amintiri.

Îmi place fotografia pentru că am o obsesie de tot ce ține de natura vizualului. Oriunde merg, orice fac, caut cadre, chiar dacă nu neapărat prin vizorul aparatului de fotografiat pur și simplu mi-am format deprinderea de a vedea cadre interesante pretutindeni.

Fotografia m-a ajutat să privesc altfel lumea din jurul meu, să îmi lărgesc orizonturile și să îmi formez un stil propriu. Consider că fotografia trebuie privită, simțită și în special iubită.

În calitate de fotograf serviciile pe care le ofer nu sunt doar fotografie de nuntă sau fotografie de botez. Fotografiez și alte evenimente cum ar fi: corporate, conferințe, prezentări, lansări de produse sau târguri și nu doar în Cluj-Napoca, ci în toată România. Fiecare eveniment îmi oferă posibilitatea de a surprinde adevărata emoție, de a imortaliza momente de fericire din viețile oamenilor, de a transforma cele mai speciale momente din viața ta în amintiri memorabile.

Explorarea de orașe și țări noi, momentele în care cutreier străzile, observând tot ce mă înconjoară și cu răbdare caut cele mai bune cadre așteptând lumina potrivită sau scena potrivită, este pasiunea mea. De asemenea îmi place foarte mult să descopăr istoria și cultura unor noi locuri.

Iubesc fotografia pentru că mă definește și face parte din mine, pentru că prin fotografie pot reda cele mai frumoase clipe și le pot păstra. Iubesc puterea pe care mi-o oferă, aceea de a opri timpul în loc. Fiecare cuplu, sau familie își dorește amintiri frumoase, dar eu merg mai departe și spun că fiecare cuplu si familie merită amintiri frumoase, m-as bucura să colaborăm și să vă ofer aceste amintiri frumoase.

Ca orice profesionist, îmi dau silința să îmi îmbunătățesc tehnicile, dar pentru că iubesc fotografia îmi face plăcere să împărtășesc cunoștințele cu alte persoane dornice să învețe, de aceea am creat blog-ul de fotografie, unde săptămânal public diferite articole despre fotografie. Scopul acestor articole este instruiască și educe, dar de asemenea să motiveze.

În prezent sunt un liber-profesionist foarte ocupat, în special ca și fotograf dar și ca și videograf și web designer. Pentru mine cel mai important lucru este să ofer amintiri frumoase prin imortalizarea esenței acelor clipe minunate de la eveniment. Te invit cu drag să îmi urmărești proiectele.

Învăț în permanență de la cei mai buni ca mine, citesc foarte mult, exersez continuu, particip la workshop-uri și am acces la diferite programe de mentoring. 

Mulțumesc