Despre mine

Eu sunt Adrian și iți urez bun venit pe site-ul meu.

Am 32 de ani și fotografia este pasiunea mea pe care am privilegiul să o practic de câțiva ani. 

Iubesc fotografia pentru că am găsit în ea modul de a mă exprima cel mai ușor, pentru puterea, pe care mi-o oferă: aceea de a opri timpul în loc, de a surprinde și imortaliza  emoții, sentimente,  de a păstra vii amintiri.

Îmi place fotografia pentru că am o obsesie de tot ce ține de natura vizualului. Oriunde merg, orice fac, caut cadre, chiar dacă nu neapărat prin vizorul aparatului de fotografiat pur și simplu mi-am format deprinderea de a vedea cadre interesante pretutindeni.

Fotografia m-a ajutat să privesc altfel lumea din jurul meu, să îmi lărgesc orizonturile și să îmi formez un stil propriu. Consider că fotografia trebuie privită, simțită și în special iubită.

Învăț în permanență de la cei mai buni ca mine, citesc foarte mult, exersez continuu, particip la workshop-uri și am acces la diferite programe de mentoring. 

Nu știu cât de mult mă ridic la nivelul unui fotograf profesionist, dar mai important decât să ajung acolo este ceea ce fac astăzi – fotografiez, fotografiez și iar fotografiez.

Fiecare cuplu, sau familie își dorește amintiri frumoase, dar eu merg mai departe și spun că fiecare cuplu si familie merită amintiri frumoase, m-as bucura să colaborăm și să vă ofer aceste amintiri frumoase.

Mulțumesc