Decor Crăciun – Ședințe foto Cluj-Napoca

Vă salut cu drag!

Este al doilea an în care am pregătit un decor de poveste, unic, creat chiar de mine. Nu o să mă opresc aici, vreau să creez decoruri de Crăciun în fiecare an de acum înainte și vreau ca ședințele foto de Crăciun să devină o tradiție pentru mine.

Te invit să te bucuri alături de familia ta, de magia unei ședințe foto de Crăciun. Decorul este format dintr-un șemineu clasic, 2 brazi mari, 2 brazi mici, 2 copaci cu instalații led, un cort, o bancuta și multe alte detalii interesante.

Pentru că învăț din experiență și vreau ca totul să fie mai ușor și simplu pentru toata lumea, pachetul din acest an este unul singur și ofer următoarele lucruri:

✔️ bună dispoziție și profesionalism
✔️ 2 decoruri
✔️ durată ședință foto 60 min
✔️ 50 de fotografii editate în format digital

💵 Tariful unei ședințe foto de Crăciun este de 500 de lei.

Se pot face rezervari pentru sedintele foto în perioada 15 Noiembrie – 20 Decembrie 2022.

Din experiență, ca lucrurile să fie organizate și să nu avem diferite situații în care copiii sunt obosiți, irascibili sau plâng, îți recomand să programezi ședința foto după somnul copiilor, dimineață sau dupa amiază/masă. Astfel, copii vor fi fericiti, energici și dornici de o experiență frumoasă.

Deși până acum nu am avut probleme de genul, doresc să menționez că lucrurile, jucăriile sau alte decorațiuni care se deteriorează de către copii vor fi suportate financiar de către părinți. Este bine să ne simțim bine împreună toți fără evenimente neplăcute sau stricăciuni de vreun fel.

Ședințele foto din acest an au un număr de locuri mult mai limitat decât în anul precedent datorită volumului mare de muncă, dar promit ca în anii care urmează mă voi organiza mult mai bine astfel încât să acord o atenție sporită ședințelor foto de Crăciun.

Cu mine nu sunt doar ședințe foto, este răbdare, distracție și este un mod frumos de a petrece timpul alături de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *