Victor Țăruș – Despre mine

În ultimii 3 ani am fost prezent aproape la fiecare etapă din cadrul Ligii Romăne de Spinning, divizia barcă, dar nu numai. În tot acest timp am fotografiat, filmat, pescuit și povestit cu nea Victor, Victor Țăruș, cel puțin așa ii spuneam eu, dar mai mult de atât am creat o relație de prietenie. Aceste cuvinte frumoase din partea lui nu pot decât să mă bucure și să mă motiveze și mai mult pentru a-mi urma mai departe pasiunea. Pentru cei care nu știu cine este Victor Țăruș, este prezentatorul renumitei emisiuni Pescar Hoinar de pe TVR2.

VIAȚA ÎN NATURĂ ÎNSEAMNĂ  I M A G I N E

Cum să-i povestești cuiva ce frumuseți descoperi atunci când intri cu barca pe o japșă din Deltă! Stuf, papură, pâlcuri de nuferi, lișițe, rațe sălbatice cu pui, lebede ce plutesc maiestos,…departe în văzduh un șoim…Mai încolo o lotcă din care plăsarii pun capcane…Și mai departe o barcă din care pescuiesc trei undițari… Câte vorbe pentru a cuprinde… incomplet, ceea ce o singură imagine redă cu maximum de fidelitate! Cel ce privește fotografia, sau imaginile, va avea și mai mult de câștigat dacă acestea provin de la un AS al imaginii, cum este Adrian Șuhan.

L-am cunoscut în Deltă unde asigura imagini din competițiile de pescuit – nu doar filmări speciale, din dronă, ci și fotografii cu detalii din natură și manifestările pescărești. Imaginile furnizate au ridicat calitatea filmărilor și fotografiilor dedicate competiției, fiind adoptate și influențând pozitiv imaginile din emisiunea tv Pescar Hoinar, prezentată de peste 14 ani de televiziunea națională. Dinamicitatea și amplitudinea imaginilor preluate și create de A.S. a adus în ultimii ani un suflu nou în *serialul TVR2* și aici mă refer nu doar la filmările aeriene, ci și la detaliile foto surprinse – veritabile creații de artă fotografică.

L-am întâlnit și pe râuri repezi de munte, favoritele mele, sorbind imagini cu același nesaț!

În încheiere, dar nu la urmă ca și importanță, mărturisesc – am folosit imagini oferite de A.S. și la ilustrarea unor articole publicate de subsemnatul în diferite reviste. Este momentul să-i mulțumesc și pentru acestea și pentru spectacolul imaginilor aeriene care au sporit valoarea emisiunii pescărești cu care hoinărim împreună duminica pe ape.

 

11 thoughts on “Victor Țăruș – Despre mine

  1. Încerc să aflu ce se întâmplă cu Victor Țăruș! Vă rog,daca aveți informații,trimiteti-mi și mie răspuns.Sanatate și fir întins!

    1. Victor Țăruș nu mai este la TVR și nu mai face renumita emisiune Pescar Hoinar. Îl văd pe ape, la pescuit, este bine…

  2. Din pacate nu mai este cu noi. A plecat intr-o partida de pescuit in infinit. Ne-au ramas amintirile si cartile lui. Fir intins Maestre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *