Totul despre ședința foto Save the Date

Ședința foto Save the Date este o ședință foto care se face înainte de nuntă, în mod normal cu același fotograf care va fotografia și nunta. Prin ședinta foto Save the Date mirii își anunță din timp apropiații prin postări pe Social Media data când va avea loc nunta, cel puțin așa se procedează în România…

Istoria Save the Date

Save the Date-urile în alte țări precum Statele Unite sunt niște pre-invitații pe care mirii le trimit invitaților cu aproximativ 6 -12 luni înainte de nunta lor ca să îi anunțe că urmează să se căsătorească și să nu își facă alte planuri pentru data respectivă. Informațiile care trebuie trecute pe un Save the Dave sunt data și locația unde va avea loc nunta. Această practică nu este foarte populară în România, dar este un lucru obligatoriu în alte țări. Anunțul nunții voastre făcut cu mult timp înainte înseamnă mai mulți invitati la nunta voastră și este foarte important pentru persoanele care vin din alt oraș sau din altă țară și care trebuie să își planifice din timp călătoria pentru evenimentul vostru.

Da sau nu? 

Save the Date-ul vă asigură că invitații își vor organiza programul în așa fel încât să participe la nunta voastră, dacă chiar își vor dori acest lucru. Ședința foto Save the Date Înainte de nuntă multe cupluri își pun întrebarea dacă vor sau nu o ședintă foto Save the Date.

Dacă nunta voastră are loc în timpul verii Save the Date-ul este foarte important pentru că este și perioadă de concedii iar majoritatea persoanelor își rezervă concediile cu câteva luni înainte.

Recomand din start o astfel de ședință foto pentru urmatoarele motive:

1. Vă obișnuiți cu aparatul de fotografiat și cu fotograful.
2. Mă va ajuta pe mine să determin care sunt cele mai bune poziții și unghiuri.
3. Ne va ajuta să spargem “bariera” dintre fotograf și cuplu, astfel vom obține materiale mult mai frumoase decât în cazul în care ne vedem direct în ziua nunții, prin faptul că: se crează o relație de încredere, ne cunoaștem și nu veți mai fi crispați în fața aparatului de fotografiat. Crearea unei relații bune cu fotograful vostru profesionist contează mult, fotograful va fi cu voi pe toată perioada nunții.

Unde se poate face o ședință foto Save the Date?

Locația poate fi unde doriți voi, este important să se potrivească personalității voastre, să aibă o valoare pentru voi și să vă regăsiți în acel loc. De regulă astfel de ședințe foto se fac în natură. Vestimentația la o ședință foto Save the Date În locul vostru aș evita hainele și încălțămintea incomodă, este esențial să vă simțiți confortabil. Sugerez o vestimentație casual sau ceva care vă caracterizează și ar fi important să vă asortați puțin și la culori.

Accesorii pentru o ședință foto Save the Date reușită

Vă recomand să personalizați câteva accesorii speciale pentru o astfel de ședință foto, cum ar fi:
– rame sau oglinzi mai deosebite
– un coș de picnic, o șampanie și două pahare
– biciclete
– baloane sau ghirlande personalizate cu data nunții
– tricouri personalizate
– ințialele cu data nunții și save the date din lemn sau material textil
– accesorii care se folosesc la photobooth personalizate sau cu mesaje
interesante
– textul: „Am spus DA”, „Bride to Be” imprimat pe lemn sau pe bucățele
pătrate mici din lemn sau alte materiale.

Puteți fi creativi și să nu alegeți nimic din ce este mai sus, este importat să vă placă vouă. De exemplu: daca sunteți jucători de remi putem folosi cifrele si o tablă de la remi pentru save the date sau dacă vă plac mașinile puteți face un număr auto cu data nunții și așa mai departe. Este important ca acele accesorii pe care hotărâți să le personalizați să se potrivească cu locația și tematica ședinței.

Pentru cuplurile care aleg să încheie cu mine un contract de colaborare pentru pentru nunta lor din 2021 le ofer cadou această ședință foto Save the Date GRATUIT! De asemenea, aceleași persone intră într-o tombolă cu tragere la sorți care are ca și premiu o ședință foto Afeter Wedding.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *