Fotografii botez Cluj-Napoca, Maya Alexandra

Botezul micuței Maya Alexandra a avut loc în data de 15 August, fix de sărbătoarea Sfântă Maria Mare. Adormirea Maicii Domnului reprezintă comemorarea zilei în care a murit mama lui Isus Hristos, Fecioara Maria.

Când am ajuns acasa la părinți am constatat că bunica feței Maya Alexandra, era o cunoștină mai veche, lucru care m-a bucurat
și m-a făcut să mă simt mai apropiat de ei, dar în același timp a și pus puțină presiune pe mine, presiune pozitivă, dar totul e bine când se termină cu bine.

Ziua a fost una ploioasă, dar după masă ploaia s-a oprit, destul cât să putem face fotografii afară cu toată lumea și să mă pot bucura de lumina cea mai bună care pe noi, fotografii de evenimente, ne cam ocolește atunci când suntem la evenimente.

Părinții au fost foarte mulțumiți de fotografii și drept răsplată mi-au lăsat o recenzie pozitivă pe pagina de Facebook. Pentru mine ca și fotograf înseamnă foarte mult atunci când clienții sunt mulțumiți de serviciile prestate și mă face să merg mai departe cu și mai multă pasiune.