Fotografia la nunți pentru miri-Partea a II-a

În articolul trecut am prezentat trei sugestii pe care le ofer mirilor înainte de nunta lor, în acest articol vreau să continui cu încă trei sugestii importante, așadar, hai să începem:

4. Dansul mirilor.
Atunci când există coregrafie la dansul mirilor, eu cel puțin doresc să mi se spună, chiar să fiu prezent la un dans de repetiție înainte de nuntă pe care să îl filmez și să îl revăd înainte de nuntă de câteva ori. În situațiile în care nu pot fi prezent, solicit expres mirilor să ajungă la mine o filmare, fie îi pun pe cei de la sală să filmeze, fie dau play și pun telefonul pe o masă, oricare varianta e potrivită, dar este important să văd această filmare cu dasul mirilor de câteva ori pentru a nu rata un moment important în ziua nunții la dansul mirilor.

5. Lucruri personalizate.
Am participat la o nuntă în Alba Iulia în 2018 iar în 2019 am fost la botezul copilului lor. Mireasa a pregătit/comandat, foarte multe lucruri personalizate, în stil tradițional, de la cutia în care se țineau verighetele care a fost din lemn cu scoarțâ de copac, la papionul mirelui, verighetele, unghiile miresei, umerașele personalizate, etc… detalii semnificative care se cer fotografiate și e bine să fie cunoscute dinainte.
În discuțiile avute înainte de botez nu a mai fost nevoie să discut cu ea acest aspect știam că la botez va fi la fel. În acea zi minunată în care vă căsătoriți, aceste detalii pot face diferența.

6. Cum oferi buchetul de flori miresei?
În ziua în care vă căsătoriți, mirele trebuie să ofere miresei buchetul atunci când merge după ea. Situații ciudate au fost și cu siguranta vor mai fi. La una dintre multele nunți la care am fost, atunci când mirele a oferit buchetul miresei ea a început să plângă de fericire, surprinderea acelor sentimente este esențială.
În alte cazuri, pur și simplu i-a dat miresei buchetul fără nimic special sau s-a așezat în genunchi în fața miresei, dar s-a ridicat prea repede și nu am apucat să fotografiez tot ce mi-am dorit, atunci a fost nevoie să reluăm. Am observat că acest lucru se întâmplă cam des, parcă nu prea le place bărbaților să stea în genunchi în fața alesei inimii lor… oare din ce cauză? 🤔 Cel mai potrivit este ca acest lucru să fie discutat înainte între miri, apoi să știe și fotograful ce ați decis. Atunci când ajungeți unul în fața celuilalt, plus emoția specifică, e bine să știți exact ce trebuie să faceți, plus dacă știți de înainte ce să faceți, lucrurile ies mai bine.

Pentru a avea momente memorabile și emoții de capturat de către fotograf, ai mai multe opțiuni disponibile: te așezi în genunchi în fața ei, îi săruți mână, oferi buchetul, te ridici și strângi în brațe mireasa, o săruți, o ridici în brațe, vă învârtiți îmbrățisați de câteva ori în mijlocul camerei… și toate aceste momente fără grabă. Sunt momentele voastre, unice, de care vă veți aminti cu mare drag ulterior, iar fotograful va fi super mulțumit din cauză că a surprins momente superbe!

Împreună s-ar putea să ignorăm starostele uneori, care ne va spune că avem timp suficient, dar că în același timp trebuie să plecăm, asta doar pentru câteva minute, ca să obținem cadrele pe care le dorim. 😉 Mai jos îți prezint o galerie foto la detaliile importante pe care le surprind eu la nunți.

Acestea fiind scrise, închei aici articolul al doilea din seria „Fotografia la nunți pentru miri” cu speranța că este util atât mirilor cât și fotografilor.  În curând revin cu alte articole pe acest subiect, așadar ramâneți cu bine și nu uitați că aștept cu interes feedback-ul vostru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *