De ce să te hotărăști pentru o ședință foto newborn?

Timpul trece extrem de repede, un nou născut acum a venit pe lume, îl privești cât e de mititel și te topești de dragul lui, dar cât ai clipi el începe să se târască de-a bușilea, apoi se ridică în picioare și apoi începe să meargă… iar ție nici nu îți vine să crezi: cum s-au întâmplat toate astea? Și când? Parcă ieri încă gângurea…

Din aceste motive ședința foto nou născut este atât de importantă! În acele fotografii din ședința foto nou născut, noi fotografii surprindem aceste momente trecătoare la care să te uiți înapoi și pe care să le prețuiești toată viața.


Primele săptămâni de viață ale bebelușului

La început fiecare mămică și tătic cred că își vor aduce aminte toate acele ipostaze și momente unice pe care le exprimă nou născutul lor, apoi realitatea se instalează: schimbările nesfârșite de scutece, nopțile nedormite, hrănirile repetate… toate acestea încep să estompeze zilele și – înainte să realizezi – au și trecut primele săptămâni din viața bebelușului tău.

Tu vrei să crezi că îți vei aminti fiecare moment, dar a trecut atât de repede și ai uitat cu ușurință momente prețioase. Iată de ce este atât de important să surprinzi aceste momente speciale cu o ședință foto nou născut


Expresiile bebelușului

După o așteptare de luni de zile cu burtica crescând, timp în care te mai întrebai cum va fi când în sfârșit vei naște, când îl vei vedea prima dată, când îl vei ține prima oară în brațe… iată că a sosit momentul și ai născut.

Acum nu te mai poți opri să îți privești nou născutul cu o dragoste nesfârșită și adorație, ceva ce nu ai mai simțit sau exprimat niciodată și nu există moment mai bun pentru a imortaliza toate acestea în fotografii newborn frumoase și realizate de un profesionist.

Din momentul în care s-a născut bebelușul tău viața ta este despre acele expresii, acele înfățișări dulci,  această minune pe care voi părinții nu vă vine să credeți că a-ți creat-o cu ochișorii, zâmbetele, mânuțele, piciorușele… și inocența pură, toate fac să se învârtă lumea în jurul vostru. Aceste momente vrei să ți le amintești pentru tot restul vieții și în perioadele mai grele care ar putea veni peste ani și ani. Le poți fixa, poți ”opri timpul” cu fotografii într-o ședință foto nou născut.

Detaliile

Mânuțele și piciorușele astea mici cu degețele drăgălașe, năsucul mic, gurița rozalie, firele de păr toate se schimbă atât de repede… Unii părinți mărturisesc că privind acele fotografii de detalii parcă se simt transpotați înapoi în timp, parcă pot simți iar mirosul specific unui nou născut, pielea moale și părul fin… În orice ședință foto nou născut suntem atenți să vă furnizăm fotografii cu aceste detalii ale bebelușului vostru.

Posteritate

Părinții doresc să păstreze fotografii cu copii lor, pentru că știu că nu vor putea recupera niciodată timpul ce a trecut. Cu toate astea, și copiilor – deveniți adulți – le place să privească fotografiile de când erau mici, mai cu seamă atunci când devin părinți la rândul lor: adoră să observe asemănările dintre ei și proprii copii. E ceva special pentru fiecare.

Suntem Adrian și Ana Maria, fotografi, cuplu și părinți ai unui băiețel minunat. Respectăm măsurile de siguranță la ședințele foto newborn, colaborăm și ne bucurăm de momentele petrecute, cu voi părinții și îngerașii voștri. Puteți viziona portofoliul accesând: galeria foto newborn.

Pentru a vă crea amintiri ce vă permit să vă bucurați de etapa de nou născut a copiilor voștri puteți să ne contactați accesând pagina: contact fotograf newborn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *