Concurs nuntă pentru cupluri

În perioada 1 Iulie 2020 și 31 Decembrie 2020 am pregătit surprize pentru viitorii miri. În ce constau aceste surprize?

  1. Prima dintre ele este o ședință foto gratuită Save the Date pentru toate cuplurile care aleg ca eu să fiu fotograf la nunta lor în 2021 dar și în 2022.
  2. Tragere la sorți pentru o Ședință foto Trash The Dress sau After Wedding.

După nuntă cele mai frumoase momente pot fi capturate la o sedință foto Trash the Dress sau After Wedding într-o locație dragă vouă, fie că este vorba de o ieșire la munte, la mare sau într-un oraș. Nebunia nunții și tensiunea au trecut iar voi sunteți mult mai relaxați și naturali, este așadar un moment potrivit pentru fotografii memorabile. Așadar toate cuplurile care apelează la servicii mele pentru anul 2021 în perioada 01.07.2020 – 31.12.2020, intră într-o tombolă cu tragere la sorți care va avea ca premiu o ședință foto Trash the Dress sau After Wedding.

Tragerea la sorți va fi făcută duminică, 10 Ianuarie 2021 cu ajutorul site-ului miniwebtool.com, care pune la dispoziție mai multe platforme de trageri la sorți online aleatorii.

  1. Ultima surpriză pe care am ales să o fac, dar asta este pentru toate nunțile pe care o să le am de acum înainte este să le ofer mirilor în ziua nunții 15-30 de fotografii editate. Astfel, ei le pot posta pe Social Media chiar în cadrul nunții pentru a se bucura de acea zi specială cât mai mult.

Te invit cu drag, asta dacă nu ai făcut-o până acum, să vizualizezi portofoliul de fotografii la nuntă pe care il am, dar și ofertele de preț pentru nunți.

UPDATE: Din cauza pandemiei de Covid 19 concursul se amână până în data de 1 iunie 2020. În cazul în care evenimentele nu se vor relua, concursul se va prelungi până în Ianuarie 2022.

 

2 thoughts on “Concurs nuntă pentru cupluri

    1. Buna Roxana. Participa la concurs doar cuplurile care semneaza contract de prestari servicii foto sau video sau ambele cu mine pentru anul 2021 pana in 31 Decembrie 2020. Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *