Ce se întâmplă la mire acasă în ziua nunții?

Din cauza informațiilor foarte puține în acest domeniu am decis să fac o serie de articole despre ce se întâmplă în ziua nunții pentru a veni în ajutorul mirilor, în sensul unei organizări cât mai eficiente.

În timpul foarte scurt pe care il avem la dispoziție în ziua nunții, eu și colegii mei – de regulă – cerem mirilor atât acasă la mire cât și la mireasă să ne asigure cel puțin 60 de minute la fiecare. De asemenea înainte de nuntă mirii primesc de la noi o listă cu lucrurile care trebuie să fie pregătite în ziua nunții, înainte să ajungem noi la ei, asta ca să nu mai pierdem timpul în ziua nunții.

Astfel, la mire, avem nevoie să fie pregătite următoarele lucruri: costumul mirelui, butoni, curea, pantofi, parfum, ceas, invitație, verighete, buchetul miresei dar și ale nașelor. Cu aceste lucruri se începe fotografiatul în ziua nunții. În funcție de cât timp avem la dispoziție, fotografierea lor durează mai mult sau mai puțin. In principiu avem nevoie de 15 minute.

Urmeaza partea în care se îmbracă mirele. În funcție de alegerea lui va fi alături de el în acel moment: fratele, sora, parinții, domnișoarele sau domnișorii de onoare. Fiecare contribuie cu câte ceva, unii ajută la butoni, ceas, alții la cravată sau papion, altcineva îi va da vesta care va fi urmată de sacou. Urmează să facem fotografiile de grup cu cei prezenți acasă și câteva portrete mirelui.

După toate acestea ar fi de preferat să mergem la mireasă, dar acest lucru depinde de modul de organizare al nunții respective.

Unii miri aleg ca perechile de nași din partea lor să fie la ei acasă, în acest fel nu mai pierdem timp pe drum să mergem după ei, iar nașii sunt scutiți de un deranj acasă. Varianta este bună și în acest caz mirele o să îi dea nănașei buchetul acasă la mire și îi va mulțumi nașului, urmând ca același lucru să se întâmple la mireasă acasă cu cealaltă pereche de nași, înainte să ii dea miresei buchetul.

În cazul în care considerați că este important pentru voi să fie fotografiate și filmate aceste momente, trebuie să luați în considerare angajarea unui fotograf secundar.

Altă variantă pentru a economisi timp este să luam nașii din aceeași locație.

Sunt un fotograf profesionist cu o experiență vastă în domeniu: peste 8 ani de fotografie de evenimente și peste 200 de evenimente fotografiate și îți garantez păstrarea materialelor timp de 10 ani, ofertă unică în România. Detalii legate de pachete găsești accesând: pachete fotografie nuntă cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *